Categorii de produse
Cauta


Cele mai cumpărate:
370.00 Lei
- vezi detalii:
450.00 Lei
- vezi detalii:
Sfaturi pt. îngrijirea florilor

 

Sfaturi pentru îngrijirea florilor
Folosiţi o vază curată
Pentru ca florile să reziste cât mai mult timp este necesar să stea într-un recipient cât mai curat, lipsit de microbi şi bacterii. Spălaţi bine vaza înainte de a o utiliza.
 
Adăugaţi în apă hrană de flori
În cazul în care aţi primit pe lângă buchetul de flori şi un plic cu hrană de flori presăraţi conţinutul acestuia în apa din vază şi amestecaţi bine înainte de a introduce florile.
 
Îndepărtaţi frunzele din apă
În cazul in care pe tulpinile care intra în apă se mai află frunze, îndepărtaţi-le. Nu estebine ca în apa din vază să intre şi frunze deoarece acestea contribuie la crearea de bacterii şi microbi în apă. Frunzele aflate în exteriorul apei, pe tulpinile florilor, nu trebuie îndepărtate.
 
Plasaţi vaza intr-un loc ferit
Nu lăsaţi vaza cu flori în bătaia directa a razelor soarelui sau într-un loc foarte călduros. Majoritatea florilor, în special crinii si trandafirii, nu rezistă nici când sunt plasaţi în curent sau în raza de acţiune a unor ventilatoare, aparate de aer condiţtionat sau instalaţtii de încălzire.
 
Schimbaţi periodic apa din vază
Schimbaţi apa din vază cu apă proasptă cât mai des, dacă se poate chiar o dată pe zi. Dacăaveţi un cleşte de grădină bine ascuţit, sau o foarfecă bine ascuţită, tăiaţi câte 1-2 cm din tulpinile florilor de fiecare dată când schimbaţi apa. Atenţieînsă, nu folosiţi instrumentecare să strivească tulpinile.
 
Îngrijirea plantelor
Diversele tipuri de plante necesită modalităţi diferite de îngrijire, însă există câteva idei de bază care trebuie avute in vedere pentru majoritatea plantelor, şi anume:
  • ţineţi planta într-un loc ferit de bătaia directă a soarelui, departe de acţiunea aparatelor de aer condiţionat, ventilatoarelor sau radiatoarelor de căldură
  • udaţi periodic pământul din ghiveci
  • nu plasaţi planta pe sau lângă aparate electrocasnice, căldura provocată de acestea le poate dăuna
 
Contact
Telefoane:
0740776571
0753.651.727
E-mail:
vanzari@floraria-oradea.ro
Ne găsiţi şi pe:


Utile


Curs valutar
06.01.2020  (B.N.R)
Euro1 € = 4.7789 RON
Lira1 £ = 5.613 RON
Dolar1 $ = 4.2922 RON
Forint1 HUF = 0.0145 RON