Categorii de produse
Cauta


Cele mai cumpărate:
370.00 Lei
- vezi detalii:
450.00 Lei
- vezi detalii:
Termeni şi condiţii
 
 
Termeni şi condiţii
 
    Aceşti termeni şi condiţii de utilizare sunt aplicabili site-ului www.floraria-oradea.ro
 
    Vizitarea sau folosirea ( cumpărarea produselor) acestui site implică acceptarea şi respectarea acestor termeni şi condiţii.
 
Drepturile noastre:
    Ne rezervăm dreptul de a modifica temporar sau permanent anumite părţi din site cu sau fără a vă înştiinţa. Ne rezervăm dreptul de a refuza livrarea oricărei comenzi pe care noi o asociem ca fiind fraudă în comerţul on-line chiar dacă nu o putem demonstra, clientul işi va primi înapoi suma integrală. În cazul în care produsele nu se pot livra sau suferă deteriorări majore pe parcursul livrării, clientul poate cere returnarea sumei de bani transferate către www.floraria-oradea.ro, dar nu si despăgubiri! Livrarea se face în minim 3 ore de la confirmarea plăţii, în intervalul orar 08+19. Dacă din cauze ce nu ţin de www.floraria-oradea.ro (nu găsim pe nimeni la adresa de livrare, destinatarul nu vrea să primească cadoul, etc.), comanda nu poate fi livrată, ea rămâne procesată şi disponibilă la livrare timp de 6 ore. Dacă în acest timp livrarea nu s-a putut face, comanda se anulează automat, fără posibilitatea de returnare a plăţii.  Prin cumpărarea şi lansarea comenzii,clientul acceptă fără obiecţii condiţiile şi termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeaşi cu a unui contract valabil încheiat.
 
Obligaţiile dvs. :
    Sunt de acord să nu folosesc acest site în scopuri ilegale şi sunt de acord să îl folosesc în conformitate cu legislaţiile în vigoare.
     Mă angajez să nu folosesc acest site într-un mod ce i-ar cauza stricăciuni, distrugeri, funcţionare lentă sau ineficientă.
     Mă angajez să nu folosesc site-ul într-o manieră în care ar putea viola drepturile unor persoane sau companii (includem aici dreptul de proprietate, de confidenţialitate)
 
Confidenţialitate:
 Primim informaţiile de contact ale clienţilor noştri şi le folosim pentru: confirmarea comenzilor şi confirmarea de livrare. Nu stocăm datele de contact ale clienţilor. Nu dezvaluim numele clientului sau al persoanei care primeste buchetul/aranjamentul unor terte persoane !
 
Descrierea produselor:
 Floraria-oradea foloseşte descrieri sugestive pentru produsele sale. Floraria-oradea nu garantează acurateţea în totalitate a informaţiilor şi nu poate fi tras la răspundere dacă descrierea nu este completă, exactă, etc. Pozele au caracter de prezentare. În cazul în care anumite produse sau flori lipsesc din stoc Floraria-oradea poate înlocui aceste produse sau flori cu unele similare ce păstrează aspectul şi valoarea produsului original.
 
Preţurile:
     Preţurile sunt exprimate în RON şi conţin TVA. Toate tranzacţiile se vor procesa în RON ( moneda oficială a României). În cazul folosirii de instrumente de plată în valută, banca noastră va efectua schimbul automat din moneda locală în RON la preţul de cumpărare din ziua respectivă. Ne asumăm dreptul de a modifica preţurile pe site-ul www.floraria-oradea.ro oricând dorim fără o înştiinţare în prealabil.
 
Livrările:
     Floraria-oradea livrează comenzile într-un interval de maxim 3 ore de la data plăţii în Oradea. Floraria-oradea.ro face tot posibilul pentru a livra comenzile la data specificată de client, cu toate acestea pot exista situaţii în care livrarea la data specificată nu este posibilă, cum ar fi zile libere, vreme nefavorabilă, zile libere oficial(colaboratorii internaţionali care nu efectuează livrări în zilele de duminică, etc)
 
Linkuri :
     Site-ul furnizează linkuri către alte site-uri. Trebuie să fiţi de acord cu faptul că site-ul nostru nu este responsabil pentru ce veţi găsi pe alte site-uri.
 
Monitorizarea:
     Avem dreptul, dar nu şi obligaţia , de a monitoriza orice activitate asociată cu site-ul nostru. Putem investiga şi raporta aceste condiţii sau plângeri şi să acţionăm ca atare (în cazuri ca: avertizări, suspendări etc).
 
Garanţii şi limitări:
     Tot ceea ţine de acest site este oferit ca atare, atât timp cât este disponibil şi fără o altă garanţie. www.floraria-oradea.ro nu oferă nici o garanţie ,expresă sau implicită, în ceea ce priveşte acest site. Nu ne asumăm nici o responsabilitate în cazul în care site-ul nu poate fi accesat de către utilizatori, pe o perioadă nelimitată de timp, din orice motive tehnice sau comerciale. Pentru eventualele erori în folosire apărute din cauza unor modificări, setări, upgrade-uri etc., făcute de societatea de hosting ne cerem scuze, dar întreaga responsabilitate îi revine serviciului de găzduire. Ne rezervăm dreptul ca în orice moment să schimbăm în parte sau în totalitate conţinutul informaţiilor prezente pe site, fără o notificare în prealabil a utilizatorilor. Acest site va fi accesat de bună voie, iar utilizatorii îşi vor asuma în mod irevocabil şi necondiţionat  responsabilitatea pentru accesarea acestui site.
 
Condiţii legale:
     Site-ul www.floraria-oradea.ro funcţionează conform tuturor prevederilor Statului român.
 
Dispute şi conflicte:
     Orice conflict apărut între floraria-oradea.ro şi clienţi se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă prin înţelegere între cele două parţi. În cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale româneşti din acest domeniu, iar soluţionarea este de competenţa instanţelor româneşti.
 
Dispoziţii finale:
     Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau invalidă, indiferent de cauză, această clauză nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odată cu cumpărarea şi lansarea comenzii, clientul acceptă fără obiecţiuni condiţiile şi termenii de livrare, valoarea acestora fiind aceeaşi cu a unui contract încheiat.
 
 

 

Contact
Telefoane:
0740776571
0753.651.727
E-mail:
vanzari@floraria-oradea.ro
Ne găsiţi şi pe:


Utile


Curs valutar
06.01.2020  (B.N.R)
Euro1 € = 4.7789 RON
Lira1 £ = 5.613 RON
Dolar1 $ = 4.2922 RON
Forint1 HUF = 0.0145 RON